Har du problemer med dit tag?

Hvad enten der er tale om tagrenovering eller lægning af nyt tag, så er vi de rette at kontakte, når du ønsker professionelt arbejde på dit tag. Vi har en stor erfaring og med viljen til at yde det ekstra der skal til for levere kvalitets resultater, der altid lever op til vores kunders forventninger og behov.


Det er vores ambition, at levere godt håndværk og løsninger der kan betale sig for vores kunder. 


Øger du eksempelvis din isolering under dit tag, i forbindelse med renovering, fra 100 mm til 300 mm kan du spare omkring 5000 kr. på din varmeregning om året. Dermed bliver dine udgifter til tag til en god forretning og vi sikrer igennem råd og vejledning, at du kender alle dine muligheder, og får det resultat der bedst kan betale sig for dig.


Kontakt os og hør mere om vores tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem at anvende os som din sparringspartner. Vi leverer altid resultater, der er korrekt udført og går op i en kommunikation, der sikrer, at det er en god oplevelse at samarbejde med os. 


Med mange kunder fra blandt andet Århus, Hjortshøj og Egå oplever vi den dag i dag henvendelser fra hele Jylland båret op af tilfredshed fra vores kunder og vellykkede tagprojekter - både på nyt tag og renovering af de nuværende.


 Vi ser frem til at høre fra dig.


Vi tilbyder også renovering, ombygning og nye vinduer!